22.09.2017
В закладки   Надрукувати   Написати листа  
Головна
Історія
РНР в Україні
Галерея
Література
Наші молитви
Бюлетні
Теми зустрічей
Статут
Статті
Новини
Лінки
Головна
 
 
adopcja.gif
Нові публікації
Хто он-лайн
Статистика
відвідувачів: 757185
Подібні матеріали
Від криниці до криниці. Версія для друку Відіслати на e-mail
Рейтинг: / 1
ГіршеКраще 
Новини
11.08.2017

     В цьому році літні реколекції спільноти Руху Назаретських Родин проводилися в надзвичайно духовному місці – с.Язловець, Бучацького району, Тернопільської області (з 31-4 серпня)  в монастирі Сестер Непорочного Зачаття. Вкотре переконуюсь, що сам Господь обирає для нашої спільноти такі місця, де можна забути про все земне і побути наодинці з Богом, подякувати та прихилитись до Нього.

   На території монастиря є чудовий сад, в якому ми проводили наші ділення та рекреації. Також там знаходиться найголовніша цінність – гробниця Блаженнішої Марцеліни Даровської, історія життя якої надихає вірити та любити Ісуса всім серцем, адже саме цим і займалася Марцеліна все своє життя – покладалася на волю Божу та служила Йому. Своїм життям вона довела, що невтомною вірою можна перейти через усі труднощі, подолати гріх та залишитися вірною своєму Отцю.

  Кожен наш день розпочинався з розважання та Божественної літургії. Опісля, наш о.Михайло Будник проводив конференції, де глибше розкривав тему наших реколекцій: «Не поспішай». Насправді ці два слова є дуже глибокими, та стосуються кожного з нас. Всі ми в своєму житті кудись поспішаємо: в молитві, в слові, в роботі чи навчанні, в осуді інших людей. Завжди бажаємо швидко отримати від Бога те, що просимо, не розуміючи того, чи потрібно воно нам, чи Господь хоче цього, чи є на це Його воля. Ми бажаємо отримати все від цього життя, не даючи нічого натомість. Як говорив о.Михайло: «Коли є поспішність, то зявляються дивіденди для диявола». Своїм поспіхом ми віддаляємось від Господа і наближаємось до гріха. Ми так часто не хочемо приймати терпіння, якими Бог навчає нас, щоб ми ставали святими на непорочними в любові. Дякую, Ісусе, за те, що через нашого духовного отця збагачував та напував мою душу темами та роздумами, молитвою та тишею і допоміг кожному на крок зблизитись з Тобою.

     Яскравими моментами цих реколекцій були рекреації, на яких кожен, від найстаршого до наймолодшого, зміг побути тою маленькою дитиною, яка раділа кожній пісні, танцю та забаві. Дякуємо нашій Надійці Цьомко за такі чудові емоції, за сміх та радощі, які вона подарувала кожному рухівцю, за те, що організувала наші рекреації та зробила дні яскравішими. Також, незабутніми моментами , як на мене, стали покази сценок, в яких кожна група повинна була показати одну з біблійних притч. Кожен зміг на собі відчути та пережити роль обраного героя та по-новому відкрити для себе притчі.

     Особливим та найдуховнішим моментом кожних реколекцій, на мою думку, є ділення, за допомою якого Ісус запалює вогонь любові та віри в кожному з нас, без сумніву. Це чудова нагода відкрити ближньому свій гріх, свої переживання та думки, щиро подякувати та перепросити у Господа та разом помолитися один за одного. Також, кожного дня була можливість приступити до Тайни сповіді та розмови з отцем.

   Реколекції – це дар, який дарований нам Господом, через який ми підживляємось, надихаємось, вчимося по-справжньому любити, приймати терпіння, відсікати гріх з нашого життя та шліфувати себе і ближнього.

   Спільнота – це друга сім’я, духовна родина, в якій є свої переживання та спокуси, але не дивлячись на це, ми знов і знов повертаємось, прощаємо, змінюємо та любимо один одного. Дякую Богу за ласку, яку дарував мені через цю спільноту, за всіх людей в ній, за о.Михайла і за кожні наші зустрічі, після яких розумію, що любов – це вибір, який ми повинні зробити і якщо ми по-справжньому любимо Ісуса та спільноту, в яку він нас збирає, то обов’язково зробимо все можливе, щоб знову зібратися разом нашою рухівською родиною за одним столом.

 Таня Гутник. м.Київ

  

    

   

 
Наст. >
ikona-sw-rodziny.jpg
Фоторепортажі
Радимо прочитати

Ідіть,євангелізуйте охрищених

На початку життя Церкви христили тільки на­вернених. Сьогодні слід навертати до Христа людей охрищених.У перших роках Християнської ери Церква була місіонерською і звіщала Благовість аж до країв з...
Продовження ...
Advertisement
Авторизація





Забув пароль?
Церква і місія
zemla2.gif
Опитування
Як Ви оцінюєте наш сайт?
 
rozdumy_pro_wiru.jpeg
Power by ArtGattino